Contact: 021.340.26.66

Suntem prea saraci, ca sa mancam hrana moarta, aducatoare de boala

Suntem prea saraci, ca sa mancam hrana moarta, aducatoare de boala” – prof. Gh. Mencinicopschi

București, 6 iunie 2012

In cadrul unei conferinte de presa organizate astazi in Bucuresti, compania SONIMPEX SERV COM, producător al tradiționalului Magiun de prune ”Topoloveni” și al dulcețurilor ”Topoloveana” fără zahăr adăugat și fără conservanți, furnizor al Casei Regale a României, a prezentat presei si opiniei publice interesate cele trei distincții ”Superior Taste Award”, castigate recent la Bruxelles. Fotografiile oficiale ale ceremoniei de decernare a premiilor Superior Taste Awards de la Bruxelles pot fi vizualizate urmand linkul http://www.debatty.com/itqi2012/.

 

Conferinţă de presă Conferinţă de presă

Conferinţă de presă

 

La conferinta de presa au participat: Daciana Sarbu – europarlamentar si membru fondator al Asociatiei Scoala pentru Sanatate, prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi – directorul Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti, dr. ing. Anastasia Belc – directorul Institutului de Bioresurse Alimentare Bucuresti, prof. univ. dr. Virgiliu Stroescu – endocrinolog, dr. ing. Gabriela Berechet – directorul Companiei de Investitii in Turism, Lucia Romanescu – directorul executiv al Oficiului National al Produselor Ecologice si Traditionale Romanesti, Marian Ciocean – presedintele Asociatiei BIO Romania, Gheorghita Botarca – primarul orasului Topoloveni, prof. univ. dr. Florin Zamfirescu – actor, regizor.

Conferinţă de presă

 

Doamna Bibiana Dolores Stanciulov, actionarul unic al SONIMPEX SERV COM, a afirmat ca cele trei premii reprezinta consecventa companiei de a-si atesta calitativ produsele an de an, prin intermediul unui organism international independent, care analizeaza alimentele exclusiv prin prisma placerilor gustative, organoleptice pe care le provoaca. ”Desi in Romania, calitatile nutritionale ale produselor obtinute in Fabrica de Magiun Topoloveni sunt unanim recunoscute de catre specialisti, gratie prelucrarii blande, noninvazive, am simtit nevoia de a tine sub control calitatea produselor noastre si din perspectiva strict gastronomica, a gustului. Si iata, pentru al treilea an consecutiv, produsele noastre obtin succese 100%, adica in primul an am participat la acest concurs doar cu Magiunul si a castigat un premiu, in anul 2011 – cu Magiunul si cu Dulceata Topoloveana de cirese negre – si ambele au castigat premii, iar in acest an cu Dulceturile Topoloveana din catina, afine ecologie si prune umplute cu migdale – si toate au fost recompensate cu distinctiile Superior Taste Award.

Conferinţă de presă

 

Doamna Daciana Sarbu, europarlamentar, a transmis producatorilor felicitari pentru performantele obtinute recent, afirmand ”in calitate de consumator al produselor de Topoloveni, va multumim ca ne respectati si nu va abateti de la calitate si de la traditie! Aveti un suflet mare pentru ca aveti grija de sanatatea noastra si a copiilor nostri!

Conferinţă de presă

 

Domnul prof. univ. dr. Gheorghe Mencinicopschi a afirmat ca principala diferenta dintre produsele obtinute in Fabrica de Magiun Topoloveni si celelalte produse industriale concurente este vitalitatea pe care primele ne-o confera, in calitate de ”hrana vie”: ”Suntem prea saraci ca sa consumam hrana moarta, ultraprelucrata, cu aditivi alimentari, coloranti etc., care ne conduce la boala si – in consecinta – la o si mai mare saracie. Singura legatura intre hrana industriala, moarta, si consumator este banul; pe cand relatia dintre alimentele vii, cum sunt cele de la Fabrica de Magiun Topoloveni, si consumatori este una spiritualizata, prin grija, dragostea si blandetea cu care sunt prelucrate si inovate in beneficiul sanatatii oamenilor. E dovedita stiintific metoda cristalizarii sensibile, cu ajutorul careia putem observa ca pe langa analizele chimice, alimentele pot fi analizate si prin prisma vitalitatii pe care o cofera organismului.”

 

Conferinţă de presă

Conferinţă de presă

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*


*