Contact: 021.340.26.66

Dulceața de afine ecologice ”Topoloveana” fără zahăr adăugat și fără conservanți

Dulceața de afine ecologice ”Topoloveana” fără zahăr adăugat și fără conservanți

Dulceata de Afine ecologice

Descriere

Este o dulceață tradițională din afine ecologice, însă în loc de îndulcitori sau zahăr, s-a folosit siropul de mere concentrat. Cantitate netă produs / borcan: 260 gr.

Conținut produs finit: 70 % afine ecologice, 30% sirop concentrat de mere.

Calități nutritive: Produsul este un dulce natural foarte sănătos, cu o valoare energetică medie (256,55 kcal/100 gr), are un conținut bogat de fibre alimentare solubile şi insolubile – 16,63%, de antioxidanţi și vitamine.

Consumul de afine:

  • oferă o bună protecţie pentru inimă persoanelor care suferă de sindrom metabolic, datorită unor substanţe din compoziţia afinelor, care împiedică depunerea colesterolului pe vasele de sânge şi formarea cheagurilor de sânge pe artere;

  • previne creşterea tensiunii arteriale;

  • protejează creierul de stresul oxidativ şi reduce afecţiunile apărute cu înaintarea în vârstă (Alzheimer sau demenţă senilă);

  • îmbunătăţește vederea, datorită vitaminelor A şi C din afine, care în combinaţie cu pigmentul antocianină, îmbunătăţesc acuitatea vizuală, circulaţia sangvină la nivelul ochilor şi al sistemului nervos şi pot preveni sau chiar trata unele boli de ochi, precum retinita pigmentoasă, glaucomul sau miopia;

  • previne apariția diabetului, datorită glucochininei, care reduce nivelul de zahăr din vasele de sânge şi dependenţa de administrarea insulinei;

  • previne infecțiile, datorită proantocianidinei care anihilează colibacilii, ce cauzează infecţiile la nivelul tractului urinar, și datorită flavonoidelor care protejează pereţii capilarelor şi organismul împotriva infecţiilor;

  • are acţiune anti-inflamatoare, taninul ajută la reducerea inflamaţiilor de la nivelul laringelui în cazurile de gripă, răceală sau a diverselor forme de alergii;

  • regenerează ficatul – ajută celulele de la nivelul ficatului să producă mai mulţi receptori pentru colesterolul rău;

  • combate oboseala și are efect energizant, pentru că stimulează circulaţia sângelui şi a oxigenului în creier, fapt ce revigorează activitatea cerebrală.

 

 

Magazine proprii

 

0 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*


*